Kezdőoldal

A gyűrű nem csupán ékszer. Ma is jelezhet rangot, hivatalt, családi állapotot. Talán a legszemélyesebb ékszerfajta, viselőjével szinte eggyé válik. Arany ékszerek kivitelezése, tervezése katalógusból vagy egyéni elképzelés alapján

Megnézem

Arany ékszerek kivitelezése, tervezése katalógusból vagy egyéni elképzelés alapján. Kézzel készült művészi kidolgozású karikagyűrűk, jegygyűrűk, nemesacél és titán ékszerek. Arany jegygyűrűk kivitelezése, tervezése katalógusból vagy egyéni elképzelés alapján.

Megnézem

Az ékszerek arisztokratája, a korona mellett az egyik legfontosabb jelvény is volt sokáig. Egy gyönyörű nyakék alkalmat kíván, egy nyakék gyönyörű hölgyet varázsol a nőből!

Megnézem

Évszázadok óta a medálok a „mesélő” ékszerek, a kor és a személy reprezentánsai. Lehet szinte titkos apróság, vagy látványos, reprezentatív munka. Válassza azt, amelyik Önről mesél!

Megnézem

Csak szeretteinket engedjük magunkhoz olyan közel, mint az ékszerek anyagát. Hiszen testünkön, bőrünkön viseljük őket, s ez a megtiszteltetés évszázadok óta elsősorban az arany jussa.

Megnézem

A gondosan kiválasztott karkötő a jó megjelenés záloga! Az egyik legfontosabb kiegészítő lehet karlánc, merev karperec, karpánt, a variációk száma végtelen. Ma újra hódítanak a legősibb, a mandzsettát imitáló gazdag, plasztikus formák.

Megnézem

Szolgáltatások

Arany ékszerek kivitelezése

Arany ékszerek kivitelezése, tervezése katalógusból vagy egyéni elképzelés alapján

Drágakőfoglalás, pótlás

Drágakőfoglalás, pótlás

Vésés, gravírozás

Kézi és számítógéppel készített vésés, gravírozás

.

Polírozás, tisztítás

Polírozás, tisztítás

Átalakítás

Hozott anyagból való átalakítás

Ajándékok készítése

Kis szériában reprezentatív ajándékok készítése cégeknek

Szeretné velem felvenni a kapcsolatot?

Kérem tekintse meg munkáimat és kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!